Page content

Je dromen realiseren en de Wet van Aantrekkingskracht.

Je dromen realiseren en de Wet van Aantrekkingskracht.

Dromen realiseren kan met gemak.

Er is een wetmatigheid in het verwezenlijken van dromen waar veel mensen wel van gehoord hebben, maar niet precies weten hoe deze wet werkt en hij werkt ALTIJD!

De belangrijkste wet: Wet van Aantrekkingskracht (Law of Attraction)

Heb je wel eens gehoord van deze Wet? Sommigen denken, nadat ze The Secret hebben gezien en uitgeprobeerd: “Dit werkt niet!” En dat is hetzelfde als zeggen: “De zwaartekracht werkt niet!” Want de Law of Attraction werkt altijd!

Er zijn zoveel subtiele geheimen niet genoemd in The Secret…

De Wet van Aantrekkingskracht zegt: Met jouw binnenwereld (jouw gedachten en emoties) trek je jouw buitenwereld (ervaringen, kansen, problemen, oplossingen, etc) aan. Waar het op neerkomt is dat je met de energie die je uitstraalt (alles = energie) datgene aantrekt dat past bij die energie.

Een zeer kort overzicht:

  • Niet je eenmalige gedachten, maar je chronische gedachten (overtuigingen) trekken kansen, ervaringen en problemen aan.
  • Het veranderen van een overtuiging neemt tijd.
  • Niet de woorden die je uitspreekt (zoals affirmaties) trekken jouw realiteit aan, maar het gevoel dat je hebt (de energie die je uitzend)
  • Je emoties vertellen je of je op het pad bent om je wensen te realiseren (positieve emoties), of niet (negatieve emoties).
  • Je Hogere Zelf helpt je om je eigen pad te vinden dat leidt naar het realiseren van jouw dromen en verlangens.

Maar ook:

  1. Je kunt niet d.m.v. negatieve emoties een positieve uitkomst creëren. Wees jezelf
  2. Als je alleen acties gebruikt om je dromen te realiseren (terwijl je negatieve overtuigingen hebt) zul je die dromen niet bereiken…
  3. Wanneer je je slecht voelt denk je in problemen (en zie je de oplossingen NIET).

Als je het gevoel hebt steeds weer tegen dezelfde blokkades aan te lopen dan heb je een negatieve overtuiging die jou tegenhoudt!

Er zijn legio tools die je kunnen helpen om je negatieve overtuigingen stapje voor stapje los te laten. Ik kan je daarbij helpen.

Comment Section

0 thoughts on “Je dromen realiseren en de Wet van Aantrekkingskracht.

Leave a Reply


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.