Page content

Je bucketlist uitvoeren.

Je bucketlist uitvoeren.

Een bucketlist heb je alleen voor jezelf, gewoon omdat je zin hebt de dingen te doen die erop staan.

Een bucketlist heb je dus voor je eigen levensplezier! Gewoon als cadeautje voor jezelf.

Het kan best een uitdaging zijn om een bucketlist aan te leggen, zeker als je moeite hebt te geloven dat jij die dingen kunt gaan doen. Voor mensen met lage eigenwaarde kan een bucketlist maken een te grote stap zijn. Die mensen kunnen beter eerst meer zelfvertrouwen ontwikkelen.

Veel mensen zijn zo bezig in de waan van de dag, dat ze vergeten hun eigen wensen en verlangens te realiseren. Of ze denken in de trant van: “ik moet eerst nog ……. voor elkaar krijgen, dan is het mijn tijd!” Maar vaak komt die tijd niet.

Een bucketlist kan bestaan uit grote en kleine wensen.

Je kunt er aan denken om een wereldreis te willen maken of parachute te springen, maar een keer uit eten met de buurvrouw kan ook op je bucketlist staan. Als de grote wensen nog te lastig voelen, kun je het beste beginnen met de kleinere wensen.

Beginnen met je kleine wensen uit te voeren kan je helpen om momentum te krijgen, zodat de grotere wensen gemakkelijker te realiseren worden. Bovendien zorgt het beginnen met je kleine wensen voor een goed gevoel. Door de Wet van Aantrekkingskracht krijg je daardoor een nog beter gevoel en zie je nog meer kansen om ook je grotere wensen te realiseren.

Het momentum helpt je dan om steeds grotere wensen aan te pakken.ideeen bucketlist

En jij? Heb jij al een bucketlist? Word je er blij van? 

Zelfs het bedenken van de dingen die je op je bucketlist wilt hebben kan je een goed gevoel geven. Als je ideeën wilt opdoen, internet staat vol met lijstjes en suggesties!

En je kunt je bucketlist ook altijd weer veranderen of aanvullen als je behoeften veranderen.

 

Comment Section

0 thoughts on “Je bucketlist uitvoeren.

Leave a Reply


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.